fredag den 11. juli 2014

Tak - dag 18 Knudshoved 28 km - 486 km

Vågnede kl 4 inden solen stod op. Vækkede Mille og pakkede alt sammen og gik på vandet før kl 6. Langsom tur op af østkysten. Når man har en hastighed på knap 6 km/t betyder det lidt at blive skubbet 1-2 km/t den anden vej - men vi skal ikke nå noget. Bare se sommerdanmark og hygge os.

Langeland endte. Broen blev større. Vandet lidt mere befærdet. Fra Kløverhage tænkte jeg at krydse til Knudshoved spidsen - god krydstræning inden bæltet. Det spændende var at det var ok med skiftende vind og bølger og strøm - men at krydse en sejlrende til Nyborg hvor skibe og både sejler hvor de har lyst ....  hmmmm
Det fede var at bøje af, søge skråt ind mod Skansepynt og derfra krydse på tværs af havnen ved hjælp af bøjerne. Det er SÅ fedt at krydse med bøjer. Det er lissom lyskryds. Bøjerne er fristed. Mellem dem er sejlrenden hvor man kun skal være når man har kigget sig for, og udenfor har man fri igen - hvis ikke nogen kører over for rødt :-) Der var lige nogen små militærbåde der lå og cruisede på kryds og tværs, men de lod mig være.

Nu sidder jeg på Monarch - hvor der er lidt net :-) og har tjekket fcoo for vind og strøm og dmi for regn - og snakket flere gange med papasan Henrik derhjemme. Lige nu ligner det et kryds i morgen tidlig - men for nogen timer siden lignede det lørdag eftermiddag eller søndag - ser ad.

Men jeg er taknemmelig over at være her - med min Mille - midt i sommeren - og hvis alt glipper så har Jacob sagt ja til at komme og køre os over broen, men vi vil jo helst ro - Mille og mig :-)
Taknemmelig over al Henriks support og gode råd. Taknemmelig over at sommeren er kommet - og at jeg må sidde her og drikke min te og lugte af kajaktur med den smukkeste udsigt.
Glæder mig til i morgen.

2 kommentarer:

  1. Lille Bølge skaber dønninger på sin vej :))
    papasan

    SvarSlet
  2. Hejsa søsterhavkajak. Endnu en dejlig aften læsning om dine oplevelser. Har lige bespist din søde husbond så han skal nok overleve. Undre mig dog over at du tit skriver du nyder en stille ØL!!!!! Hvad er nu det for noget :-) det har jeg dog aldrig set ;-) nåååå men pyt. Nyd fortsat dit sommerferies sejlerliv. Knuzzzzzzzz

    SvarSlet